En liten tass

När man är ledsen eller irriterad, har ont eller vad fasen det nu är, då är det bra att ha en katt. Det är bara att kolla en stund på den här, så blir man på lite bättre humör. En liten tass, ser ut att vara lite rundlagd, och världens sötaste tår. Eller rättare sagt, de enda tårna på jorden som är söta.

Katt,  en liten tass, Fjodor.

I morse vaknade jag av att de båda kom och la sig på mitt bröst, det har nog aldrig hänt förut. Att båda är superkeliga precis samtidigt och att alla är lite nyvakna sådär precis när jag funderar på att gå upp. Det är alltid en i taget, eller så bråkar de lite om att få uppmärksamhet.

Självklart vaknade de betydligt fortare än jag, och det gosiga gick över på bara tio minuter. När jag såg dem nästa gång stod jag i duschen, och de stack in sina huvuden under duschdraperiet för att kolla vad jag pysslade med, och för att jaga vattendroppar. Sen flög det katter och blomblad och whatnot över hela stället. Ahh, precis som vanligt igen. Men på riktigt, titta på en liten tass från nåt gulligt djur om du är ledsen. Det hjälper lite.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/en-liten-tass/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.