Glass!

Äntligen sommar! Vi har åkt och käkat glass varje helg den senaste tiden, trots att det egentligen bara är nu de senaste dagarna det har varit varmt. Och även om jag på det stora hela gillar glass, så känns all annan glass futtig om man jämför med de ställen vi brukar åka till: Gelato Scarfo eller Stockholms Glasshus.

Arga Klara äter glass

Det går liksom inte att jämföra med kulglass från Sia eller GB, som i jämförelse smakar ungefär exakt som ett glas vatten. Alltså, ingenting. I går mumsade jag i mig en kula citron- och ingefärasorbet, men det finns så många roliga smaker att det är svårt att välja. Under vintern har pepparkaka varit ett bra alternativ, de kör säsongsbetonat på Stockholms Glasshus.

R brukar alltid testa nåt intressant, förra gången var det den kolsvarta lakritsglassen, den här gången var det chocklad med grönpeppar och rosépeppar. Den var faktiskt väldigt god, väldigt annorlunda, och ganska stark. Inget jag själv hade valt, men han är en pepparfantast. Testade mina shorts i går också och insåg att det var väldigt svårt att knäppa dem, jag undrar om det här är kopplat. Hmm.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/glass/

2 kommentarer

    • Pettermaj 31, 2017 kl. 11:57
    • Svara

    Asså, nu tar vi det lugnt med påhoppen. Jag har hört talas om någonting som heter ”Allas lika värde” och då är det inte acceptabelt att utmåla Sia glass som mindre värd. 😀

    Jag gillar glass och svänger emellanåt ihop min egen glassliknande glass men köper jag glass fördrar jag Sia eller Triumfglass. GB ger jag inte mycket för även om jag blivit överraskad några gånger.

    1. Allas lika värde gäller inte glass -.- GB är bara socker och luft, fattar inte hur de lyckas få in så LITE smak i glassen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.