Less är more

Argh, jag blir så less. Det värsta som finns är när någon börjar svära eller skrika åt mig för något som jag inte har gjort, eller när jag inte ens har en jäkla aning om vad som pågår. Eller nej förresten,  det är faktiskt ännu värre när jag säger ifrån i ett sånt läge – för det är inte acceptabelt – och den som svor åt mig tycker att det är jag som började bråka. Que…?

Ännu värre är det när den personen är fullt frisk, har ett jobb att gå till, kan träna och roa sig och göra precis vad fasen de vill och behöver för att få utlopp för diverse missnöje eller ilska, men tar ut det på någon annan. Så jäkla onödigt. Barnsligt. Elakt. Och att ta ut det på mig? Visst, alla ser inte alltid hur sjuk jag är, ens de som träffar mig ofta, men de som känner mig vet att jag inte bara accepterar vilken skit som helst utan att säga emot, även om det så är det sista jag gör.

Ingen nämnd, ingen glömd, det här går att applicera på många jag känner. Utan att de ens förstår vad de har gjort för fel. Med det sagt så hoppas jag verkligen att det blir lite varmare och går att vara utomhus lite mer snart, för jag är så less på att sitta inne så ni anar inte. Så jävla lesssss.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/less-ar-more/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.