Tavlor och konst

Detta är ett sponsrat inlägg som innehåller länk till en annonsör! Jag står dock för all text!

Jag har funderat att beställa en canvastavla på nätet, föreställande något av mina foton, men det har varit så mycket annat på gång att jag har skjutit upp det ganska länge. Har inte riktigt bestämt vilken bild det ska vara ännu, hur stor tavlan ska vara eller Jag kan välja bland tre olika bilder, men sen gäller det att bestämma vilken vägg som är bäst, rätt storlek, och om jag ska välja någon fotoeffekt på tavlan eller inte.

På tal om väggar, för en tid sedan bjöd en del hotell in konstnärer för att fylla de tomma väggarna. I utbyte gav de bort hotellnätter, och i slutänden betalade konstnärerna för totalt 80 hotellnätter med tavlor! Det är tänkt att de insamlade tavlorna vid senare tillfälle ska komplettera hotellens inredning. Smart av hotellägarna att skapa en sådan häftig kampanj, bra för konstnärerna. För det är inte det lättaste att sälja tavlor. Har skrivit en del om hotellkonst förut, och det är ofta väldigt, väldigt fula saker som hänger på väggarna.

Under dagen blir det i alla fall lite omprioriteringar. Jag har jämfört lite priser och hittat ett par tryckerier som jag kan beställa billiga canvastavlor hos på nätet genom. Det får ta så lång tid det tar, jag tänker inte stressa igenom en beställning. Canvastavlan kommer att hänga på väggen flera år, så det måste ju både vara något som jag inte tröttnar på, och något som verkligen passar här hemma hos mig. Personligare kan det väl inte bli? Har faktiskt ingen annan konst hemma än sådan som jag varit med om själv. Här är ett foto från Paris.

Tavla, fotografi. Från kyrkogården Pére Lachaise i Paris.

Har bara fotografier, tavlor och affischer från ställen där jag varit på väggarna. Det blir betydligt bättre än att hänga upp den där planschen från Ikea som alla har. Eller saker jag målar själv. Det kanske vore snyggt att få upp något sånt på ett stort canvastryck, förresten. Hmm, måste nog tänka lite till. Har du gjort något tryck på canvastavlor?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/tavlor-och-konst/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.