Glad midsommar!

Glad midsommar! Vi kör enligt tradition med familjerna på lantstället, en ganska lugn historia. Jag fick minsann visa leg på Systembolaget när jag var där för ett par dagar sedan, fast det nog var nästan 20 år sedan jag fick börja gå där…

Jag älskar den här tiden av året. Det är varmt, men inte för varmt, det är grönt som tusan överallt, det är vackert och nätterna är långa och ljusa. Önskar att vi kunde ha det här klimatet året om, eller att jag bodde på sydligare breddgrader, för det är en sån himla skillnad i hur jag mår när det är så här jämfört med på vintrarna. Det här är liksom nästan mitt i natten. Fab.

Solnedgång mitt i natten vid Midsommar

Jag och R har köpt en massa olika sorters sprit som man aldrig annars köper, bara för att de är beståndsdelar i olika cocktails och drinkar. Återkommer om det projektet när jag vet hur det faller ut… Glad midsommar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/06/glad-midsommar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.