Legitimation och landet-häng

Sa jag att jag fick visa legitimation på bolaget häromdagen? Ja, det gjorde jag helt säkert. När man känner sig så jäkla gammal och sliten som jag gör ibland, måste man ju se till detaljerna. Tycker ändå att jag ser hyfsat pigg och fräsch ut när jag anstränger mig lite, men hemma till vardags när man ibland inte har pratat med någon på ett par dagar är det inte riktigt samma känsla.

Inte tusan anstränger jag mig när jag går ner och handlar lite heller. När man bara ska in på apoteket eller i mataffären finns det liksom ingen anledning att lägga energi på sånt. Fattar inte hur en del måste sminka sig bara för att göra en sån grej. Vad är det värsta som kan hända, liksom? Kan inte komma på nåt. Men flera fördelar, så som att spara lite tid. En del har ju mer smink på sig när de går och handlar mat, än vad en annan har när det är fest.

Arga Klara

Fast visserligen önskar jag att jag hade fler anledningar till att gå ut och piffa till mig lite. Gör alldeles för lite kul saker, träffar för lite folk. Det blir aldrig riktigt bra, för när vädret är varmt nog att vara ute ofta, så är vi på lantstället en hel del. Och där träffar jag knappt någon. R vill inte vara i stan på somrarna, så då får jag vara hemma själv och gå ut och roa mig. Inte heller optimalt. Han orkar inte köra katterna fram och tillbaka hela tiden heller, så de är med honom på landet och det blir lite ensamt. Nåja, vad är väl en bal på slottet/fika i stan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/06/legitimation-och-landet-hang/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.