Nyrakad kisse

Kan du gissa vad den här bilden föreställer?

Rakad mage på svart katt

Ja, det syns ju att det är päls och dylikt, och om man vet att jag har en svart katt så är det inte så svårt att räkna ut att det är han, Finkel. Men han har haft lite problem med hälsan, han har fått tre akuta uveiter i ögonen, så de håller på att utreda vad det kan röra sig om. Ett av stegen var att göra ett ultraljud på buken, och det här är en bild på honom efter det – en del närbild av en del av hans rakade mage.

Han är världens snällaste och mest lätthanterliga katt, så han bara låg där på rygg och sträckte lite på sig medan han blev rakad och undersökt. Vi kom tillbaka efter en vecka för ytterligare en undersökning, då stack de in en nål rakt in i buken, och duttade lite med den på mjälten för att ta ett prov. Han låg helt stilla på rygg och var för upptagen med att njuta av att bli kliad på huvudet för att bry sig om den lite oömma hanteringen.

Han får ett litet piller varje dag, men det är nästan så att han själv gapar och sväljer. Så himla snäll katt. Fjodor är inte lika obrydd när man gör såna där saker, men han har å andra sidan inte behövt göra det ofta sedan han var liten. Så bilden föreställer alltså en del av en katts mage, rakad, med navel och ett par bröstvårtor. Sånt där man inte ser varje dag. Len som en varm persika.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/06/nyrakad-kisse/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.