Nyfiken i en strut

Hej, vad har du där, vad håller du i, får vi se, vad äter du, kan vi få smaka, och så vidare…! Nyfiken i en strut är en underdrift! Min orangea Fjodor har fyllt ett år i helgen, så han räknas väl mer eller mindre som vuxen nu. Finkel är exakt en månad yngre. Vi firade med tonfisk och gos i går, det var uppskattat.

Katt, Fjodor och Finkel

I morgon drar jag iväg med Finkel till veterinären igen, men bara ett blodprov den här gången. De har fortfarande inte hittat något, så de ska kolla ett par saker till innan de avfärdar hans återkommande ögonproblem som idoipatiska. Har en veterinärtid om två veckor och provet ska vara analyserat tills dess, så det är nog bra att vara ute i god tid så här i semestertider. Hurra vad glad han ska bli när han inser att han inte får någon frulle i morgon – provet ska tas på fastande mage!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/07/nyfiken-i-en-strut/

3 kommentarer

  • ihateEDSjuli 11, 2017 kl. 12:48
  • Svara

  Ofta när man försöker gå in på din blogg eller klickar på de rekommenderade inläggen nedanför inlägget man läser, så kommer man till spam- och virussidor! 🙁

  PS. Finns det nån specialist inom EDS i Sthlm / Uppsala-trakten?

  1. Jag håller på att byta server så det kan vara att sidan inte har propagerat ännu, ska kolla upp det – tack!

   Jag känner inte till någon inom landstinget, men jag har gått hos en osteopat som kan en hel del. Det är inte helt billigt, men om du vill kan jag maila dig med hans uppgifter?

    • IhateEDSjuli 11, 2017 kl. 17:15
    • Svara

    Det får du gärna göra 🙂 Min nacke och svanskota har helt gett upp nu haha.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.