Livet i lägenheten

Fjodor och Finkel har varit på landet hela sommaren, de har verkligen älskat att vara ute, och blivit riktigt bra kompisar med hunden. Hunden kanske gillar katterna mer än vad de gillar henne, men de kommer och stryker sig mot henne när hon ligger ner och är lugn. Finkel lärde sig snabbt att öppna ytterdörren på lantstället, så han har gått ut när han vill, och så kommer de så snällt hem när det har börjat bli mörkt på kvällen. Och sover som två klubbade sälar i 10 timmar.

För en dryg vecka sen flyttade vi hem med dem, och det har gått hur bra som helst. De har varit hemma ett par gånger under sommaren också, men så fort vi kom hem anpassade de sig till livet i lägenheten. Ingen som försöker sig ge sig på dörren eller jamar för att få komma ut. Försöker underhålla dem lite extra nu i början med leksaker och underbara kartonger.

Fjodor och Finkel, orange katt och svart katt leker. Livet i lägenheten är annorlunda än på landet.

Det där vita plastsnöret är Fjodors absoluta favorit. Han går och jamar och springer till snöret och står där med tassen på det tills vi fattar att vi ska leka med det. Finkel gillar allt, men särskilt det som någon annan leker med. Även om man blir lite trött på oredan de orsakar ibland (saker och katter flyger genom hela lägenheten), så är jag så jäkla glad att jag har dem. Utan dem vore det dystert!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/09/livet-i-lagenheten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.