Vad gör jag?

Vad gör jag eftersom jag inte skriver här så ofta? Tja, försöker mig på att leka med andra delar av internet. Har inte varit pigg alls på sistone, så jag har inte haft någon som helst energi eller lust att skriva nåt vettigt. Gjorde röntgen och magnetröntgen av rygg och nacke för några veckor sedan och fick resultaten i fredags när jag var hos min husläkare. Degenerativa försämringar, bla bla, men inget som måste opereras akut.

Läkaren började till och med att gråta när hon radade upp alla mina “fel“, och hon är den första jag träffat på ett tag inom vården som faktiskt aktivt försöker att föreslå och göra saker. Det är jäkligt skönt att slippa göra det själv.

Har haft magkatarr den senaste månaden också, så min diet har till största delen bestått av bröd och mjölk. Nu på sistone har jag börjat äta lite mer varierat och det verkar funka bra, men jag undviker starka saker fortfarande. Det är ju helt och hållet mitt eget fel eftersom jag bara har ätit en gång om dagen (men äter då mycket i stället) och dessutom käkar en massa mediciner, men jag skyller det hela på bästa E från Norrland. Han var och hälsade på, och då äter vi väldigt gott. Och mycket. När han åkte hem vek jag mig dubbel och så var det ett tag efteråt. Måste ringa min dietist igen och få ordning på näringsintag och allt sånt.

Näringsdryck Resource protein

Har haft slut på näringsdrycker ett tag och inte kunnat boka nån tid på sommaren. Men nu ska det bli bättring. I övrigt då, gör jag något kul? Jo då. Inte så ofta, men det händer. Fast just i dag orkar jag inte skriva om det, ville bara lämna ett livstecken så att ni inte undrar var jag försvunnit. Ska försöka skärpa mig lite, men det är svårt att göra något som helst alls regelbundet. Nu är jag i alla fall hemma permanent för den här sommaren, så då blir det lite lättare. Hoppas jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/09/vad-gor-jag/

2 kommentarer

  • Petterseptember 15, 2017 kl. 21:37
  • Svara

  Var faktiskt inne och kollade lite härom dagen och noterade att det varit lite tystare än vanligen.

  Verkar som om du har fått tag på en schysst läkare. Håll hårt i henne. 😀

  Är det egentligen någon näring i de där dryckerna som inte kan fixas med en banan och oboy? När jag behöver kalorier är det yoghurt, bananer och chokladdryck som fixar energin. Bananen innehåller ju högvis med bra saker och är nog bra mycket billigare än näringsdryck.
  Hur mycket näring/kalorier innehåller de per 100 gram?

  Ha det gott och vårda din nacke och rygg.

   • Klaraseptember 16, 2017 kl. 10:50
    Författare
   • Svara

   Ja, för en gångs skull! Hon har ringt ett par gånger den här veckan också för att kolla läget – något som annars aldrig brukar hända.

   De där dryckerna innehåller alla vitaminer och alla mineraler plus förhöjt proteintillskott. En dryck på 200ml innehåller 300 kcal, 20 gram protein plus att jag slipper käka så många tillskott vid sidan av, men den stora vinsten är inte innehållet utan hur smidigt det är. När händerna är paj orkar jag inte hålla på med att ta fram ett glas eller tallrik eller öppna ett paket mjölk eller ens ibland inte öppna kylen, och då är de jäkligt bra att ha. Här är de:
   http://www.fresenius-kabi.se/Documents/Open%20files/SE/EN/Sipfeeds/FPE_print.pdf
   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.