Dröm om pengar och Bonuskod!

Detta är ett sponsrat inlägg som innehåller länk till en annonsör! Jag står dock för all text!

Så apropå det här med pengar som jag babblade om i går, hur många av oss är det inte som drömmer om att vinna en jackpot någonstans och kunna sluta oroa sig för att ha råd med boende och mat för resten av livet? Och inte bara det, att kunna göra precis vad sjutton man känner för, när man känner för det. Jaha, så jag vill ta en fika i Paris? Ja, men då åker jag väl dit i ett par dagar och gör det då. Vill jag träffa en kompis som bor på vischan någonstans i amerikanska mellanvästern? Ja, men då packar jag och åker dit.

Men hur ofta händer det? Hur ofta vinner man den där jackpotten på 100 miljoner? Tja, det kanske är en lika stor chans som att blixten slår ner i mig, så jag är inte särskilt förtjust i såna där slumpmässiga spel. Och så köper jag ju sällan lotter och sånt. Men när det gäller betting, på sport i alla dess former, då kan man ju ja en fördel utöver turen – kunskap. Om man känner till spelarnas form, statistik kring lagen som möts, hur det har gått tidigare när lagen har mötts, ja, då är det inte längre bara tur. Och så får man ofta en generös bonuskod när man registrerar sig för att satsa på något.

Fotboll. Spela på sport och få bonuskod på Comeon.

Comeon Bonuskod är  en generös bonus för de som registrerar sig på Comeon, en traditionell site för online betting, med produkter och tjänster relaterade till allt vad sport heter. Det går att spela på det mesta, även om det inte sänds direkt i TV. På hemsidan hittar man allt från mer välkända saker som fotboll, till en del ganska okända spelmarknader. Ok koden då? Jo, den är MAXIMUMBONUS. Om du inte har ett konto hos Comeon redan så är det oerhört lättnavigerat och enkelt att skapa ett.

Jag drömde faktiskt om pengar i natt. Drömde att banken hade fått för sig att stänga mitt bankkonto, eftersom de tyckte att jag hade så låg inkomst ändå att det inte skulle spela någon större roll. Haha! För dem eller för mig…?! Jag blev tvungen att ta ut de korvören jag hade där och förvara dem i kontanter hemma, sen vågade jag inte använda någon bank igen. Ugh. Hatar att använda kontanter. Har en femtiolapp i plånboken som jag skulle kunna ha använt vid flera tillfällen, men jag vill inte ha mynt i växel. Som tur är var det bara en dröm, men man drömmer väl ofta om saker man tänker på eller oroar sig över. Men jag orkar inte ens oroa mig över sånt längre, det går som det går.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/10/drom-om-pengar-och-bonuskod/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.