Höstens ljusa punkt

Jag gillar ju inte direkt den här tiden på året, men det finns en ljus punkt med tillvaron just nu. Det är gott om material till paj! Allt dåligt, de där jäkla hala löven på gatorna, att det är kallt och blött, att dagarna är mörka och det skymmer redan innan man äter middag, allt det är vidrigt. Så det gäller att ta vara på fördelarna.

Nackdelen med hösten är ju såklart att det snart blir vinter, och det är verkligen inte okej. Snö, kyla, ojämnt underlag, halt, vidrigt. Från vår, till sommar, till höst och sen tillbaka vore perfekt. Det är i och för sig lite mysigt när det blir mörkt på hösten, så att man kan köra igång alla mysiga ljus och lampor överallt.

Paj, förresten hörni. Är det någon som har testat pumpapaj? Det känns lite töntigt att köpa en hel pumpa bara för att göra en liten paj, särskilt eftersom jag inte ens vet om jag gillar det, och de är ganska dyra. Och skitstora, jag orkar inte släpa hem någon. Om jag har förstått det hela rätt är det många som använder pepparkakskryddor i pumpapaj, men hur smakar egentligen sötad pumpa i en paj? Jag tror helt enkelt att någon måste bjuppa mig på en bit. Någon som känner sig manad?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/10/hostens-ljusa-punkt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.