Sned och utskälld

Min rygg är helt paj. Har ett permanent ryggskott, men nu är det akut också. Det hände för ett par dagar sedan efter att jag satt lite snett på min kontorsstol i en halvtimme i början av veckan. Jag tror inte att folk fattar hur det är, att man blir så akut dålig av att sitta lite snett en stund. Folk i allmänhet behandlar sina kroppar som om de aldrig blir dåliga. De skiter fullständigt i om de står snett, sitter krokigt i soffan under en hel film eller om de till och med breder ut sig på tunnelbanan så att någon annan måste sitta lite snett.

Det här är också anledningen till att mitt färdtjänsttillstånd innebär att jag ska sitta i framsätet. Det händer så himla ofta när det blir samåkning att äldre människor högt och tydligt talar för sig själva i taxin om hur de minsann borde få sitta fram eftersom jag är ung och att jag är så respektlös som låter gamla Lennart sitta i baksätet trots att han är bytte höftleden för 15 år sedan. Seriöst. Vad är det för fel på folk? Skaffa egna framsätestillstånd om ni också är så sjuka att ni faktiskt behöver det.

Det var ganska länge sen jag var så här dålig. Som en helhet. Ryggen, höften, fötterna, handlederna, händerna, fingrarna, armbågarna… Ughh. Det är tur att sängen är skön, jag har en bra laptop och ett par katter som håller mig sällskap. Alltså, jag kan ju gå om jag mosar i mig lite fler piller, och det blir ju inte bättre av att jag är inne och snyftar, så jag hoppas att jag stöter på nåt kul på stan i helgen.

Medicin, piller, dosett


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/10/sned-och-utskalld/

2 kommentarer

    • Malin on oktober 7, 2017 at 12:12
    • Svara

    Jäkla skit! Hoppas det akuta släpper snart. Resten av helvetet är ju där det är. Stor jäkla kram!

    1. Tack Malin!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: