Fin pillerdosa!

Skaffade några nya medicindosor, eller dosett eller vad ni nu vill kalla det. De var så himla söta att jag inte kunde låta bli, för hur trevligt är det inte att äta piller ur en sån här i stället för en stor, fyrkantig och vass röd landstingsdosa? Doseringshjälpmedel kanske det kallas förresten. Jag säger nog bara pillerdosa.

Pillerdosa, dosett för medicin. Orange apelsin och grön citron

Skulle inte tro att de är i toppenkvalitet för jag hittade dem på Wish, och de kostade inte mer än några spänn styck. Har köpt ett par av varje, men det fanns en variant i rosa som jag ska beställa en av också. Får väl köpa på mig ett litet lager av dem, för det är väldigt mycket trevligare att använda flera gånger om dagen än en stor ful grej som bara påminner mig om hur sjuk jag är. Ska nog ha en extra sån där dosa med bara godsaker i också, tror jag. Rätt så snygga, va? Ibland händer det, liksom.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/11/fin-pillerdosa/

2 kommentarer

    • Mnovember 24, 2017 kl. 15:27
    • Svara

    Åh, så fina. Vad avis jag blir! 🙂 Fast jag har ju dosor. Men de var riktigt fina, oavsett kvalitet.

    1. De piggar upp lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.