Julklappstips 2017

Det börjar bli hög tid att handla julklappar! Jag har ju inte särskilt stor familj, och vi är inte många som köper paket till varandra, men det är några som alltid får en klapp av mig och jag behöver alltid julklappstips. Syrran och hennes dotter får såklart något, och ibland får älskaren R någon liten present också. Det är fortfarande ganska enkelt att hitta julklappar till min systerdotter, men det var ännu lättare när hon var mindre. Nu börjar hon att bli så pass stor att hon har en ganska specifik önskelista, och det är ju ganska tacksamt.

Till syrran däremot, det är helt hopplöst. Och det blir inte bättre av att hon själv inte har en aning om vad hon önskar sig, men det vet å andra sidan inte jag heller så jag är säkert lika svår. Vi brukar fråga varandra i november eller början av december, men ingen av oss brukar ha någon konkret önskelista. Det enda som alltid funkar är några mysiga eller lyxiga skönhetsprodukter, någon härlig kräm eller nåt snyggt smink som piffar upp, sådant är alltid kul att få. Och kul att ge också, för vi vet att det funkar.

Smink från NordicFeel

Jag brukar oftast handla online, för mig som är sjuk är det så mycket enklare att bara beställa hem det från NordicFeel i stället för att trängas i julrushen. De har förresten en riktigt bra lista med julklappstips 2017, för alla oss som är lite vilse i planeringen. De har olika kategorier med olika produkter beroende på vem det är man letar efter en julklapp åt, och det är faktiskt riktigt bra tips och bra priser.

Hårprodukter från NordicFeel

Jag brukar hinta till R ibland när jag ser något som jag gillar, att jag önskar mig en sån i julklapp. Han är faktiskt förvånansvärt bra på att komma ihåg sånt, eller så kanske jag hintar det lite för övertydligt eller för många gånger. I år har jag bara en konkret sak på min önskelista, en grej till mitt målande. R vet precis vad det är och har till och med avrått mig ifrån att köpa den själv! Men jag måste kanske börja fundera lite mer på vad jag ska säga till syrran att jag önskar mig, för jag vet ju att det finns saker jag drömmer om – jag har bara glömt att jag drömmer om dem. Vad har du för bra julklappstips i år?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/11/julklappstips-2017/

1 kommentar

    • Annika Jonstranddecember 31, 2017 kl. 09:43
    • Svara

    Tack för bra tips Klara! Jag handlade faktiskt Kéraste hårserumet på din bild. Hittade tillslut till bra pris hos https://glossy.se/ hoppas nu få en fabulous hår:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.