Belysning i garderoben

Min syrra hjälpte mig rensa upp i min garderob och organisera allt tidigare i veckan. Konstigt nog verkar en hel del saker ha krympt över vintern, så det blev ett par påsar till välgörenhet eller sopor för det som var trasigt. Och så tänkte vi på hur himla mörkt det är i hallen där jag har min garderob, och så började jag drömma lite om att ha någon slags belysning i garderoben.

Men det lät himla komplicerat och dyrt att ens tänka vidare på saken, tills vi var och shoppade i onsdags. Smet in på Clas Ohlson och hittade exakt vad jag behövde för att enkelt fixa en belysning i garderoben – en meter självhäftande, batteridriven LED-ljusslinga. My god, kan det bli enklare?!

Garderob med ljusramp, belysning i garderoben

Och bra blev det! Det lyser upp riktigt rejält, i de lådor jag använder oftast, vilket var exakt det jag var ute efter. Priset? Hela hundra spänn. Plus 4 AA-batterier. Det satt ett kardborreband på transformatorn, så man måste inte riva ner den självhäftande tejpen när batterierna tar slut. Så sjukt bra lösning på ett problem som jag trodde skulle bli svårt, ha! Nöjd. Köper en till den andra garderoben också nästa gång jag är där. Och kanske till lite andra saker som behöver lysas upp…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/02/belysning-i-garderoben/

3 kommentarer

    • Mfebruari 28, 2018 kl. 10:42
    • Svara

    Alltså, jäkligt smart. Jag undrar om jag ska göra något liknande inne vid min byrå. Jag har lite dålig belysning där inne vid sängen där den står (något jag behöver ordna oavsett).

    1. Det är ju en jäkligt snabb och enkel lösning, och lätt att ångra sig eller göra om!

  1. Den mannen har aldrig fiskat, och gör inte det i Björsjön, heller. Men om han gjorde det, skulle han få sitta ensam, i absolut tystnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.