Linnen från H&M

Var med syrran och shoppade lite i Mall of Scandinavia i dag. Hon har ledigt från jobbet en vecka, så vi passade på att kolla runt lite. Svängde in på H&M för att köpa några linnen, lite helt vanliga basplagg, och garvade högt när jag såg kvittot. ”Trickå Bas”. Hahaha, vafan!

Jo men visst, ett helt vanligt multinationellt företag med fokus på kläder, som inte kan stava ett material rätt. Eller ha någon som kan dubbelkolla om den första klanten verkligen stavade rätt.

Linnena då? Jo, de är helt perfekta och jag använder dem ofta. Har alltid några sådana i omlopp, de brukar faktiskt hålla ett par, tre år. I övrigt gjorde vi inte många fynd, trots att vi gick in i typ varenda klädaffär! Jag var ute efter en blus eller två, men allt, och jag menar allt var antingen puderrosa eller grått. Så. Jäkla. Fula. Färger.

Jag vill ha en djup röd eller blått eller lila eller nåt som verkligen syns om det ska synas, annars kan jag lika gärna bära svart. Livet är för kort för att ha på sig något som är grått, puderrosa eller beigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/02/linnen-fran-hm/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.