Får jag lov?

Jag har berättat om det vita plastsnöret nån gång förut, det är ett långt och brett typ av buntband som brukar sitta runt kartonger när man köper något. Fjodor älskar sitt snöre, han står och jamar och petar på det med tassen tills någon leker med det. Vem som helst, det spelar ingen roll. Och så står han ofta på baktassarna, på halva foten. Får jag lov?Orange katt dansar, Fjodor. Får jag lov?

Hehe, inte för att han bjuder upp någon till dans när snöret är med, för då vill han leka själv. Han och Finkel gör allt tillsammans, förutom att leka med snöret. Fjodde blir sjukt besviken om Finkel kommer och vill leka när han också hör snöret – och det vill han ju alltid. Ibland får man stänga in Finkel i ett annat rum i några minuter så att den orange får sin lektid som han helst vill.

Eller köpa fler saker, så man får fler kartonger och därmed fler långa, breda buntband… Tur att man inte behöver lägga några pengar på kattleksaker i alla fall. Snören, kvitton, påsförslutarflärpar, kapsyler, kartonger och små pappersbollar är ändå bäst.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/05/far-jag-lov/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.