Tidigt bad

Har badat fyra gånger i år hittills, det är rekord. Vi brukar ha som tradition att ta vårt första bad senast på nationaldagen, men i år var vi två veckor tidiga. Då var det 19-20 grader i vattnet, i Östersjön på lantstället. Några dagar senare badade jag igen, då var det nog snarare 23-24, man blev ju knappt sval när man gick i. I förrgår badade jag faktiskt två gånger.

Plocka snäckor på stranden

Min orangea katt Fjodor är för skön. Jag och älskaren R tog med hans föräldrars hund till badstället, det är bara 100 meter bort från stugan. Fjodor tyckte att han skulle följa med också, så vi gick alla fyra på rad ner till stranden. Väl där så rullade han sig i sanden, gick ner till vattenbrynet och kollade lite misstänksamt på vattnet.

Vi övriga gick i vattnet, och det är hemskt långgrunt. Vi gick nog 40 meter ut, och han ville vara med men inte i vattnet. Hunden älskar bad. Så Fjodor hoppade upp på en brygga som går kanske 20 meter ut, så satt han längst ute där och jamade i stället. Han jamar hela tiden. Jämt. Det var lite väl blåsigt för honom längst där ute, men han verkade inte ha någon lust att gå hem i stället. När vi kommit tillbaka till stranden så hängde vi där en stund alla fyra. Rullade oss mer i sanden. Sen gick vi på rad hem igen, förutom ett par lekattacker på vägen. Och så måste man ju kissa där hunden kissar. Han är för lustig.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/06/tidigt-bad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: