Konsertsommar

Jag på väg till en konsert för ett par veckor sedan. Det har varit en hel del bra grejer på Gröna Lund i år. Vissa år är det rätt tunt, men i år var det faktiskt hyfsat. Så länge man håller sig ifrån allt som har att göra med melodifestivalen, radio och diverse melodikryss så kan det bli en riktigt bra konsertsommar.

Klara Schmidtz

Om ett par veckor drar jag iväg med två av de bästa vännerna till Göteborg för att se Guns n’ Roses. Det blir faktiskt första gången jag ser dem live, och eftersom det inte direkt har kryllat av chanser de senaste 20 åren så måste jag dit. Brukar inte direkt åka ner till Ullevi på konsert så ofta, men vi gör det som en kul grej och lite nostalgi.

Vissa saker är ju nästan buskis på scen. Jag erkänner att jag tyckte att Guns n’ Roses var skitbra för 25 år sedan. My God, vad bra jag tyckte att de var, och det var de faktiskt ett tag. ”Appetite for Destruction” är skitbra. Senaste skivan, mja, not so much, och på scen, mja, kanske inte, vem vet. Det är lite som en av konserterna jag var på i somras, Hollywood Vampires. Joe Perry, Alice Cooper, Johnny Depp. Det är också ett buskisband, men det är underhållning. Och jag gillar Joe. Hur ser din konsertsommar ut?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/07/konsertsommar/

2 kommentarer

  • Petterjuli 8, 2018 kl. 23:23
  • Svara

  Guns n´ Roses låtar är fortfarande jäkligt bra. \m/

  Jag är ett metalhead så här diggas det från den genren varje dag, både gammalt och nytt. Arch Enemy, Judas Priest, Five finger deathpunch, Lamb of Gods, Kix, Brittny Fox. You name it. I got it.

  Festivaler är inte riktigt min grej men tjuvlyssnade på Ozzy och Judas Priest på Sweden Rock Festival. Smajlade i flera dagar. ;D

  1. Haha, ja! Ozzy har blivit lite buskis också men nog fasen är det bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.