Nya tristesskakor

När jag är på lantstället och det är dåligt väder är det lätt att bli uttråkad. Vad gör man då? Jo, man bakar, för det är jag tydligen väldigt bra på. Tristesskakor. R älskar småkakor och blir glad (och säkert lite rund). När han fyllde år för ett tag sedan blev det småkaksfrossa till dessert, det var tydligen en bra dag. Själv är jag inte lika förtjust i dem, men en då och då är gott. Han fick kolasnitt.
Kolakakor, småkakorSega cookies, drömmar, klassiska småkakor eller nya experiment – det är kul att baka kakor. Mycket roligare än att göra en sockerkaka eller en tårta. Man fördriver lite tid. Man gör nån annan lite glad. Man får lite mer plats i skafferiet. Men ibland tar inspirationen slut. Någon som har roliga kakrecept att dela med sig av


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/07/nya-tristesskakor/

2 kommentarer

    • Kerstinjuli 6, 2018 kl. 10:59
    • Svara

    Googla på after eight snittar….de är “to die for”

    1. Wow, det såg inte alls dumt ut! Tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.