Domedagsmoln

Det känns lite som om hösten slog till. Fast det är ju inte ens mitten av augusti! Man är van vid den underbara värmen, så krispiga 16 grader känns ju skitkallt. Men det har kommit en hel del välbehövligt regn. En dag var det såna här domedagsmoln utanför huset där jag bor.

Domedagsmoln och åska. Har hösten kommit?

Det pangade på rätt rejält den där dagen. Hade planerat att gå ut på stan, det var i samband med Pride tror jag, men det blev inget av det. Den här veckan verkar vara lite sådär typisk svensk dålig sommar, men det är i alla fall varmt. Jag kämpar för att hålla mig vaken, efter en tidig morgon hos läkaren.

Några remisser hit, några remisser dit, en pappkasse full med medicin från Apoteket på väg hem, och jag är good to go i ett par månader till. Toppen. Inte för att jag vet vad de förväntar sig av att skicka en remiss till en sjukgymnast som tidigare inte velat ta emot mig på grund av att jag har EDS, men det är ingen idé att säga emot. Jag går dit och gör vad de vill att jag ska göra (om jag kan), trots att de inte vet om det hjälper. Eller stjälper. Domedagsmoln över det också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/08/domedagsmoln/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.