Lite nytt bling

Lite nytt bling så här i sommarvärmen skadar ju inte. Särskilt inte när det billiga priset på Åhléns dessutom var kapat med 70%. Tror jag betalade 14:50 för de här.

Armband i silver, bling

Bling kan verkligen pigga upp ibland. När man känner sig ganska hemsk och slut och trasig så känns det lite bättre om man i alla fall får känna sig fin en stund. Lite mascara och ett par snygga halsband kan göra susen. I alla fall på mig. Men min blinglåda börjar bli väldigt full, så jag får nog ägna mig åt lite organisering någon dag framöver.

Inte för att jag tänker göra mig av med något, så varför ska jag ens försöka organisera dem? Det kanske inte var någon bra idé, när jag tänker efter. Kanske helt enkelt behöver skaffa en större förvaringsbox? Mer box = mer bling. Ahhh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/08/lite-nytt-bling/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.