Min lilla kompis

Min lilla kompis, den här lilla filuren, har blivit betydligt mer pratsam sedan brorsan gick bort för två veckor sedan. I början gick han runt och letade, men nu verkar han mest vilja ha vår uppmärksamhet i stället för att leta efter honom. Han är på lantstället och går ut och in som han vill, men snart packar vi ihop oss och åker hem till stan allihopa. Får se hur det verkar då. Han är ju bara två år, så om han verkar hemskt uttråkad och min lek inte räcker till får vi fundera på att skaffa en kompis till honom.

Orange katt, Fjodor. Min lilla kompis.Måste erkänna att jag har kollat lite på kattannonser, och det verkar inte vara någon brist på kattungar så här års. Får se hur det blir om en månad eller så, och helst vill man ju träffa kattungen ett par gånger innan den är 12 veckor så man vet om det skulle kunna passa. Säsongen för färska kattungar kanske tar slut snart.

Jag skulle ändå vara nöjd med att bara ha Fjodor. Det kanske egentligen är precis vad han vill, att vara ensam. Det visar sig. Han pratar så mycket, vi kan ha långa diskussioner – fast jag vet inte riktigt alltid om vad. Jag pratar på om något, han svarar när jag blir tyst, och så vidare. Skönt, för ibland går det flera dagar utan att jag pratar med någon. Det är skönt med en kompis i närheten.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/08/min-lilla-kompis/

1 kommentar

    • Farsanaugusti 9, 2018 kl. 21:34
    • Svara

    Har han förlorat bakkroppen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.