Ny kompis!

Så efter mycket om och men har vi äntligen hittat en ny kompis! En liten grå krabat, vi tror att han heter Morris. Det kanske ändrar sig om några dagar, men vi provar med det så länge.Grå randig kattunge

Han är en riktigt skön liten typ, älskar att bli kelad med och spinner så fort man rör honom. Går på och mellan fötterna när man går, så han är som en liten snubbeltråd. Nyfiken som tusan och modig, det tog inte många minuter innan han hade utforskat allt och kände sig som hemma.

Första mötet med Fjodor gick bra också, inga konstigheter. Vi hämtade honom i lördags. Fjodor var lite konfunderad första dagen, men redan dag två tvättade han den lilla och de låg och sov tillsammans. I dag har de kutat runt som galningar och jagat varandra, och de leker bra tillsammans. Brottas – självklart, men de delar leksaker och verkar ha kul ihop. Fjodor var så uppmärksamhetskrävande efter att han blev ensam förut, men nu har jag inte behövt underhålla honom en sekund. Det här blir bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/09/ny-kompis/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.