Sierra Nevada och hemfärd

Sista dagen jag var i Spanien så var älskaren R nästan ledig från jobb, så vi passade på att göra en utflykt. Han skulle bara avsluta och snacka ihop sig lite med några, sen checkade vi ut och tog bilen upp i Sierra Nevada. Riktigt vackert ställe. Vi körde upp till ungefär 2500-3000 meters höjd och njöt av utsikten. Det var riktigt svalt där uppe, och det fanns faktiskt till och med snö på en del av topparna.

Sierra Nevada i Spanien

Vi stannade vid ett litet center upp på ett av bergen, där det fanns en gigantisk idrottsanläggning. Folk åker dit från hela världen och tränar på hög höjd. Det var inte särskilt många bilar som åkte upp och ner för berget, men mängder av motorcyklar och cyklar. Fatta mardrömmen att cykla upp för det där, haha!

Stannade vid ett litet bergspass och käkade på en liten mysig familjeägd restaurang, sedan styrde vi kosan mot flygplatsen. För info kan jag meddela att flygplatsen i Malaga är full av högljudda britter, och det inte är ett ställe där man vill spendera en minut i onödan, så vi kom dit i sista minuten.

Eftersom vi inte bokade våra resor samtidigt så kom vi inte med på samma plan hem heller. Mitt plan gick en timme senare än hans, så han skulle vänta in mig på Arlanda. Jag skulle landa vid 01, egentligen. Så jag vinkade av honom och gick till min gate, för att senare få veta att mitt plan var en och en halv timme försenat. Blargh.

Sen hade taxin problem med sin kortläsare, och klockan var kanske halvfyra innan vi var hemma och inne. Rätt så mör vid det laget, knappt funktionell. Men väldigt glad att jag åkte! Kommer definitivt att göra det igen nästa år om han måste dit och jobba igen. Och förhoppningsvis annars också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/09/sierra-nevada-och-hemfard/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.