Glömde min kalkonhatt…

Jag glömde ju faktiskt att ha på mig min fina kalkonhatt i går! Den här hatten syns här på bloggen och i diverse andra sammanhang med jämna mellanrum, den åker fram när det är Thanksgiving och dylikt. Eller när Jehovas knackar på dörren. Folk blir alltid så förvånade när man öppnar dörren i en sån här.Arga Klara i kalkonhatt

Av någon anledning kommer den ofta fram när det är fest här hemma också, det är alltid någon som tycker att det är en bra idé med kalkonhatt eller lösmustasch efter några drinkar. Bilden är ett par år gammal, men hatten är lika användbar. Och knappt sliten…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/11/glomde-min-kalkonhatt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.