Halvvägs genom kalendern och nyopererad

Fasen vad tiden går fort när man har roligt. Har plöjt igenom hälften av min underbara Rituals-kalender, och fått några nya favoriter. Och några frågetecken, som till exempel något slags dusch-skum i en metall-sprayflaska man ska ha i duschen. Perfekt om man gillar att bära hem luft, vatten och metall, och om man gillar rost i duschen, Nja.

Men andra saker är riktigt genialiska, och jag har minst två nya favoriter. Sweet orange & Cedar luktar helt underbart, och så fick jag en grön tub handbalsam, Ritual of Dao, som också luktade magiskt. Fick nåt antirynkserum förresten, vet inte hur de tänkte där eftersom jag är så ung och fräsch (?!). Apropå det ska vi inte se om vi kan få till en bild på mig själv här om ett par dagar, för jag har precis gjort ögonlocksplastik.

I går faktiskt. Orkar inte fixa nån bild i dag, men kanske i morgon. När man har EDS kan det göra svinont om man har ett hårspänne på sig i ett par timmar, för det viker hårstråna åt fel håll. Det kan göra ont med tryck på huden, som till exempel av en klocka, ett par glasögon eller en strumplinning, och på mig gjorde det ont i ögonen och huden däromkring på grund av att jag hade ganska mycket hud ovanför ögonen.

Så just nu ser jag helt galen ut, blåslagen och svullen, men när det är lite mindre svullet kan jag dela med mig av spektaklet. Jag måste ändå ut och härja i nästa vecka, och folk blänger väl som vanligt. Skönt att det är gjort i alla fall.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/12/halvvags-genom-kalendern-och-nyopererad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: