Fyller jämnt

Snart fyller jag jämnt. Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på, men jag vill göra något. Man fyller bara 40 en gång. Inte för att jag är förtjust i att bli äldre, och jag ser inte någon poäng med att fira att det är en födelsedag, men jag gillar ju att ha fest. Det är kul att träffa folk. Det händer med allra största sannolikhet ingenting om jag inte hittar på det själv.

Jag har inga särskilda känslor kring att bli äldre. Det är liksom oundvikligt. Det är väl klart att man önskar att man hade hunnit med mer, eller att man hade gjort saker annorlunda, men det är ingen idé att ångra saker. De beslut man har tagit i livet kändes rätt just då. Klart att det känns orättvist ibland att just jag blev sjuk, men man får göra det bästa av den hand man blev tilldelad.

Klara Schmidtz

Jag har inte någon stor släkt, och antalet vänner krymper stadigt när man har varit sjuk i många år. Det blir med andra ord inte någon särskilt stor historia, men det vore ju kul om det kom några i alla fall. Blir nog ett slags öppet hus, jag vill bjuda in folk jag sällan träffar också. Och fest framåt kvällen, om jag känner mina närmaste rätt. Vad ska man hitta på när man fyller jämnt?!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/02/fyller-jamnt/

2 kommentarer

    • Andersfebruari 23, 2019 kl. 19:39
    • Svara

    Snyggt! Tjejer med kort hår är så mycket coolare än långhåriga. du ser inte ut som 40… 😉

  1. Men nu då, nu ska jag försöka få igenom en kommentar. Klart vi ska fira! Säg till vad du vill ha hjälp med! Yihaa!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.