Kattcafé Java Whiskers!

Apropå en billig fika, har ni hört det bästa som har hänt Stockholm på åratal? Jag överdriver inte. Det har öppnat ett kaffcafé i Vasastan! Det heter Java Whiskers, och man kan boka en timme med de nio katterna som finns där. De kommer från katthemmet Solgläntan, och syftet är att hitta nya hem till dem. Man får träffa dem i en lugn och mysig miljö där man samtidigt som man lär känna katterna, får njuta av en god fika. När katterna får nya hem, kommer det nya sötnosar till caféet.

Kattcafé

Det här är ju inte bara en toppenidé för katthemmen, utan även för alla de människor som älskar katter men inte kan ha någon. Jag är redan välsignad med två luddskallar, men jag tänker absolut besöka kattcaféet. Det är alltid kul att träffa andra djur och se hur deras personligheter är.

Jag tror att det är mycket enklare för människor att bli kära i en katt i en sådan miljö, än på ett katthem där det ofta kan vara ganska stressigt när det är öppet hus. Det är ofta högljudda barn och folk som inte vet hur man bör bete sig runt katter, och då är det klart att katterna inte riktigt visar vilka de är. Att få leka och gosa med en lugn katt kommer säkert att göra underverk. Som jag har längtat efter ett kattcafé, hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/02/kattcafe-java-whiskers/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.