Besökte Java Whiskers…!

Jag och min kompis M bokade tid på Java Whiskers i förra veckan, det var hur mysigt som helst! God fika, trevlig lokal, lugnt och skönt och många mjuka små luddskallar att klappa. Det här var Birk, han låg och sov på en pläd där det blåste ut varmluft i skyltfönstret mot gatan hela tiden, och verkade ytterst nöjd med att bli klappad.

Katten Birk på kattcafé i Stockholm, Java WhiskersMin favorit var den här kissen, hon hette Bodil. Det var lite svårt att fånga färgen i motljus, men hon var chokladbrun med orangea strimmor.
Katten Bodil på kattcafé i Stockholm, Java Whiskers

Den här snubben, Frasse, låg mitt i lokalen hela tiden och trynade och blev klappad. De flesta vilade när vi var där, men alla gillade att bli kelade med ändå.

Katten Frasse på kattcafé i Stockholm, Java Whiskers

De hade nio katter där just nu, fem av dem var syskon och alla kom bra överens. Man vet ju aldrig hur pigga eller trötta katterna kommer att vara när man är där, men med tanke på att de flesta katter sover en stor del av dygnet kan man ju ta för givet att det är mest vila och inte så mycket lek. R var lite avundsjuk på att jag hade varit där, så har jag tur vill han gå dit med mig någon gång också. Fantastiskt ställe om man vill slappna av med några mjuka, purrande sötnosar eller om man vill adoptera en katt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/03/besokte-java-whiskers/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: