Vårstädning bland musikprylar

Har gjort en liten vårstädning i alla lådor i bokhyllan och på skrivbordet. Hittade kanske 20 pennor som inte fungerade, saker jag inte har använt sedan jag flyttade in, och även en hel del roliga och användbara saker bland mina musikprylar. Som det här, i lådorna med tillbehör till saxofonerna. Munstycken, ligaturer, rör, diverse.

Munstycken, rör och ligaturer till saxofon. Musikprylar.

Gjorde en rejäl rengöring av alla saker och rensade ut sånt som är för gammalt, trasigt eller som jag inte använder längre. Försöker att få R att göra detsamma så att det inte ska se ut som i en verkstad när man vänder huvudet mot hans saker, och efter en hel del gnäll så har det faktiskt hänt lite. Det måste hända mer, men det är en början.

Det är ganska kul att hitta gamla musikprylar man knappt använder längre. Man provar dem, och först tänker man ”yeah vilken bra grej”! Man använder dem ett tag, och sen kommer man ihåg varför saken hamnade i förrådslådan till att börja med. Heh. Men både jag och hur jag spelar ändras ju med tiden, så det kan ju vara värt att gå igenom och prova allt någon gång ibland. Överväger att fylla min nyvunna plats med lite fler, eller i alla fall andra musikprylar.

Vad har du som göms i lådor hemma hos dig?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/03/varstadning-bland-musikprylar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: