Fler konserter!

Som jag skrev för några månader sedan, så försöker jag gå på så många konserter det bara är möjligt. Det har varit lite lugnt ett tag, men i påskas såg jag något riktigt bra – delar av Burning Rain. Burning Rain består av en av mina favoritgitarrister, Doug Aldrich. Han kom till Engelen med sångaren Keith St. John, en riktigt bra sångare, och de körde unplugged. Det var lite av deras eget material – för lite om du frågar mig, samt en hel del covers. Aldrich har tidigare varit med i band som Dio och Whitesnake, så en del av publiken hade tyvärr mest förhoppningar om att se sånt.

Doug Aldrich och Keith St John på Engelen i Stockholm

Men det bästa av allt var att jag fick en riktigt lång pratstund med Doug efteråt. Fick till och med bjuda på en drink! Vi snackade om musik, att vara musiker, repertoaren och hur svårt det är att åka på en sån här turné och göra konserter med ett ganska okänt band och bara spela egna låtar. Om att lita på att publiken är där för att se dem, och inte de band han tidigare varit med i. Svalkade oss i Stockholmsnatten efter konserten, och det var skitkul. Hoppas träffa honom igen när de kommer hit i höst med fullt band.

Klara Schmidtz och Doug Aldrich

I går kom bästa E från Norrland hit, och i kväll går vi på Bon Jovi på Tele2. Jag skulle egentligen ha gått med min vän M, men hon fick en operation inbokad i förra veckan och var tvungen att ställa in sin medverkan. Det var synd, för jag vi hade planerat att gå tillsammans. Det var även en födelsedagspresent från henne till mig. Men jag hoppas att vi kan gå på något annat ihop vid ett senare tillfälle.

I dag blir det vila och medicinering innan det är dags, för jag mår inte toppen. Har dessutom åkt på magkatarr igen, så det är svårt att käka ordentligt. I morgon drar vi ner till Kungsträdgården och ser lite bra musik där, sen får vi se vad helgen bjuder på.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/06/fler-konserter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.