Bon Jovi på Tele2 Arena

Som jag berättade tidigare fick jag konsertbiljetter till Bon Jovi i födelsedagspresent. Min kompis M som jag fick dem av skulle självklart gå med mig men fick förhinder, så E från Norrland hoppade in i hennes ställe. Han är ett fan, och jag ser så många konserter jag kan. Bon Jovi var alltså givet, även om jag inte har lyssnat på dem på hur länge som helst. Vi hade de bästa platserna på hela Tele2, i Golden Circle. Det var helt perfekt. Bandet var också riktigt bra, men själva Jon… han var inte bra.

Bon Jovi i Stockholm 2019

Han var seg och slö, hängde inte med i tempo och höjd. Han såg extremt ansträngd ut och verkade kämpa hårt för att hänga med, och tyvärr gjorde han inte det. Många klagade på ljudet, men det var inget större problem. I alla fall inte där vi stod. Sången hördes knappt ibland, men det var inte ljudets fel – det var Jons fel. Vissa rader sjöng han knappt, mumlade, eller låg lite efter.

Bon Jovi i Stockholm 2019

Det var trist, men det var kul att ha sett dem i alla fall. Tico Torres och Phil X var den stora behållningen. Dagen efter gick vi till Kungsträdgården och åt oss igenom Smaka på Stockholm-festivalen. Träffade en gammal kompis från plugget, Jonas Kullhammar, också saxofonist. Han hade med sig Mike Cottone, medlem i blåssektionen i The Eagles, och när vi stod och pratade så bajsade en fågel på mitt linne. Helt sjukt dålig timing.

Vi passade på att kolla på Conny Bloom som spelade i Kungsan på kvällen med sitt svenska band. Jag är överlag väldigt skeptisk till musik på svenska, men hans är riktigt bra. Fyndig och svängig, Och det är alltid kul att se Conny spela gitarr.

Conny Bloom i Kungsträdgården 2019

Han har tydligen en andra platta på gång på svenska, inspelad och klar. Det blir intressant att höra när den kommer, jag tror det kan bli bra. När jag köpte den första, vilket jag självklart gjorde eftersom jag stödjer artister jag gillar på alla sätt jag kan och går och ser dem när de spelar live, så lät jag den ligga i typ en månad innan jag kom mig för att lyssna på den. Det händer aldrig annars, men jag var skeptisk till svenskan. Felaktigt skeptisk. Hur som helst, det var en liten uppdatering – fler kommer!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/07/bon-jovi-pa-tele2-arena/

1 kommentar

    • Bennyjuli 4, 2019 kl. 23:00
    • Svara

    Jag var också där på Bon Jovi och tyckte likadant. Trist!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.