Reseplanering

Kollar på kartan för att få lite tips och idéer på vart jag kan resa i helgen. Jag måste bli lite bättre på reseplanering.Ritning över min lägenhetDet är min lägenhet, alltså. Är självfallet fortfarande isolerad eftersom jag är i en riskgrupp (lungorna). Sedan den 11 mars. Jag har förvisso träffat ett litet antal människor. De har kommit hit och vi har setts utomhus, men det räcker inte riktigt. Vill kramas, vill leka, vill spela, vill umgås. Men jag kan inte. Jag har ingen möjlighet att kunna åka härifrån. Det innebär att jag får förlita mig på att någon kommer hit och tar en promenad med mig. Eller en kaffe i solen på en bänk utanför. Antingen det, eller så är jag hemma i min lägenhet.

Missförstå mig inte, jag älskar min lägenhet. Den är modern och dessutom har den allt jag behöver. Men när den är allt jag ser… Nja. Jag är förvisso ute och går en del, varje dag när jag kan och det inte regnar eller blåser för mycket. Men sen kommer jag hem till min lägenhet igen. Och igen.

Så jag kollade i min kalender och såg att den råkade vara helt tom, och det är ytterst få som orkar eller kan anstränga sig för att ta sig hit och hälsa på. Vilket gyllene tillfälle  för lite reseplanering! Till badrummet kanske? Eller sovrummet? Oj oj, vilka äventyr som väntar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2020/06/reseplanering/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.