Uggla i akvarell

Alltså, denna isolering. Det är tur att man faktiskt har saker som kan fördriva många timmar. Som att måla. Då och då får jag lite inspo och kör på. Men tidvis har jag ingen aning om vad jag vill måla.

För ett tag sen såg jag en bild på en färgglad uggla, så jag tänkte testa själv. När man känner sig som en gråsparv och pyntar sig med allt bling man har, typ.

Uggla i akvarell

Akvarellfärg, A4. Beställde hem ett nytt sett akvarellfärg som kom för ett par veckor sedan. Bara nån billig grej, men det var en jäkla massa nyanser och jag tycker att det är skönt att slippa blanda. Särskilt när man målar större fält.

Denna uggla höll mig upptagen väldigt länge. Kanske för länge, det kan vara världens just nu mest överarbetade uggla. Men det gör inget, det är inte så att jag har nåt bättre för mig och tiden flyger när man är inne i nåt. En dag närmare ett vaccin är en bra grej.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/02/uggla-i-akvarell/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.