Fisk

Målade en liten fisk i akrylfärg. Jag gillar fisk. Gott. Inte så dumt att fiska heller. Nu var det visserligen en halv livstid sedan jag gjorde det sist, men det var kul då. Vore kul att få något större än strömming och mört på kroken någon gång, kanske nån sån här typ.

Fisk i akrylfärg

.Vet inte riktigt vilken slags firre det ska föreställa, men jag antar att det är nån typ av djuphavsmarulk. Kanske skulle ha målat en liten lykta framtill också, men det tänkte jag ju inte på förrän allt var klart.

Det händer verkligen inte mycket i livet just nu. Sitter hemma och jobbar med det jag kan, så det blir mycket målat. Jag har inte producerat så värst många olika tavlor, men varje grej tar mig flera dagar. Ibland ett par veckor. Målar lite då och då, funderar på hur jag ska måla, och låter sakerna mogna ett tag innan jag fortsätter.

Med tanke på hur långsamt det går med vaccinationerna, inte bara i Stockholm utan i hela landet, lär det dröja ett tag till innan jag får någon spruta. Så jag kanske hinner med några små konstverk till. Det är så sjukt mycket grejer jag ska göra när jag blir vaccinerad. Käka en massa god mat. Har knappt ätit något jag inte lagat själv på över ett år. Lyssna på en massa musik. Oj oj oj. Som jag längtar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/03/fisk/

3 kommentarer

  • diskmedelspump vitapril 7, 2021 kl. 09:20
  • Svara

  Tycker man ser enkelt att det är maruulk 😉

  • Susanneapril 17, 2021 kl. 20:28
  • Svara

  Fin målning!
  Jag rekommenderar att du kollar på dokumentären ”Seaspiracy”

  1. Tack, det ska jag göra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.