Gå inte i maten

Alltså, katterna har var varit ett sjukt bra sällskap hela hösten och vintern när jag har varit hemma, isolerad och uttråkad. De är alltid med och intresserar sig för allt jag gör, förutom när jag övar. Jag skulle nog säga att deras favorithobby är matlagning. Möjligen städning, det är tydligen skitkul. Men allvarligt grabbar, gå inte i maten.

Katt och tassavtryck i pizzadeg. Gå inte i maten.

Pffft. Köpte ett pizzakit en dag, lade ut det på en plåt, började hacka grejer att lägga på. Vände ryggen till i högst 10 sekunder och då var det någon som tyckte att det var helt ok att gå i maten och sätta ett par tassavtryck i pizzadegen.

Man blir jäkligt snabb och får bra reflexer när man har djur eller barn eller nåt som försöker göra något de inte får göra. Alltid nåt. Men den här gången hängde jag inte med. Och jo, det blev pizza ändå, jag skar bara bort två rutor där tassavtrycken var innan jag fortsatte. Det var i alla fall ingen som hann slicka på nåt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/03/ga-inte-i-maten/

2 kommentarer

    • djurgardsmars 24, 2021 kl. 09:07
    • Svara

    B r a katter du har! klart att kissarna ska kliva runt i maten – vad ska dom annars göra…

    michael å

    1. Det är sant, något måste de ju göra för att irritera mig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.