Katt med Snapchat-filter

I vintras någon gång tipsade syrran mig om ett roligt filter på Snapchat. Jag använder inte appen i övrigt, mer än att de har ganska roliga AI-filter till bilder, men det här tar nog priset hittills. Körde min lilla orangea katt med Snapchat-filter, och han blev faktiskt sötare än vad jag trodde var möjligt.

Katt med snapchat-filter

Det var lite svårt att få filtret att ”fastna”, för han ville ju självklart inte sitta stilla och titta in i kameran särskilt länge. Eller typ alls. Men när det väl gick blev jag inte ett dugg besviken. Haha!

Katt med snapchat-filter

Jag är sötare än du och jag vet det”, typ. Nåväl, han är söt på riktigt också men det här blev nästan för bra för att vara sant. Fast ibland kan han faktiskt bli riktigt dålig på bild, han kan se ut som en liten gris med gigantiska öron och ett gap som en haj. Nån mer som har fotat sin katt med Snapchat-filter för att underhålla sig under pandemin…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/03/katt-med-snapchat-filter/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.