Polly

(Detta inlägg innehåller annonslänkar)

Under det senaste året har jag skickat godispaket till några av mina närmaste vänner som bor runt om i Europa. Har skickat några olika typiskt svenska godispåsar, saker jag själv gillar. Alla paket har innehållit Polly Mjölkchoko, den röda påsen. Det är ett av mina absoluta favoritgodis. Arrak är sjukt gott. I allt.

En sak som är gemensamt för alla mottagare av godispaketen är att de alla har sagt att de inte smakat något som liknar Polly förut, och alla verkar älska det. Men det verkar också vara i stort sett omöjligt att köpa i de flesta länder, om man inte beställer det via eBay eller Amazon. Och då är det väldigt dyrt. Synd.

Det är trist när man hittar nåt man älskar och så finns det bara i något annat land. Har några ovanliga favoriter själv, men som tur är finns de på Coopers Candy. Där går det att köpa en hel massa roligt godis som man inte vanligtvis hittar i affärerna här, och även en mängd amerikanskt godis till väldigt bra priser. De levererar till några olika europeiska länder också.

Polly är tydligen Sveriges mest sålda chokladpåse, enligt Cloetta (som tillverkar Polly). Inte konstigt. Jag är inte särskilt förtjust i den med mörk choklad, mest för att jag inte gillar mörk choklad så mycket men också för att det är vanilj istället för arrak. Jag har inte ens testat varianterna av Polly med smak av andra sorters godis. Det tilltalar mig inte riktigt att köpa Polly med smak av Ahlgrens Bilar, om jag kan köpa en påse Bilar när jag är sugen på det istället.

Men men. Jag är ingen godispurist, vad vet jag. Men på Coopers Candy går det att hitta en massa kul från hela världen. peanut butter cups, Jelly Belly, snacks, kakor, lösgodislådor, snacks, läsk och storpack av det mesta som är gott. Dessutom har de hemleverans. Rekommenderas.

Plopp, Cloetta choklad, godis

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/03/polly/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.