Doppar fötterna

Det är verkligen årets finaste tid nu. Gick ner en sväng på bryggan i går, och det kändes lite som att gå på plankan. Vattnet är så väldigt långgrunt, att man måste ta sig ut en bra bit för att båten ska flyta och inte bara stå på botten. Jag vet inte om horisonten är sned och hela vattnet lutar, för bryggan ser onekligen ganska rak ut…

lång ranglig brygga i långgrunt vatten
Tog med mig hunden, som gladeligen hoppade i, och passade på att känna efter hur iskallt varmt det var i vattnet också. Och det var inte riktigt så farligt som jag hade trott! Jag tänkte ju att fötterna skulle domna bort bara jag doppade tårna, men det gick faktiskt att ha hela fötterna i utan större besvär. Solen har värmt, och en svag söderbris tar med sig lite varmare vatten, så är det lika varmt ute ska jag nog ta ett dopp om inte alltför länge!

svart hund badar från en brygga
I dag kanske? Vi får se hur det känns framåt eftermiddagen. Den här badade hemskt gärna, men det är väl sånt den gör bäst. Den är ganska bra på att stänka vatten omkring sig också, och att rulla sig i sjökanten efteråt… Vidrigt. Var helt rosa och matt av all sol i går kväll, trots solskyddsfaktor 15. Jobbigt och härligt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/doppar-fotterna-2/

2 kommentarer

  1. Å så härligt!!!!!!!!!

      • maj 22, 2012 kl. 19:30
      • Svara

      Väldigt skönt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.