Allt är normalt igen

Det går hur bra som helst med lilla nya Morris! Det tog ju bara en dag innan de låg och sov tillsammans, och det har inte varit något bråk alls. Fjodor har verkligen saknat en kompis de här två månaderna sedan älskade Finkel gick bort i slutet av juli, och man märkte på honom att det var kul från första början med en kattunge. De leker tillsammans, sover tillsammans och hittar på bus tillsammans.

När Fjodor var själv så var det verkligen fullt upp med att underhålla honom, för han är absolut inte den typ av katt som gillar att vara själv. Han kommer fortfarande och ligger i knät i ett par timmar då och då, men den nya typen är inte riktigt sådan ännu. Han ska alltid vara med och är väldigt sällskaplig, men han föredrar att sitta bredvid i soffan och bli klappad. Allting är intressant. Särskilt matlagning, städning och tvätt.

Grå kattunge, Morris, tittar i tvättmaskinen

I dag var vi hos veterinären och vaccinerade honom. Jag åker alltid med Husdjurstransporter, det är tusen gånger bättre än en vanlig taxi – och billigare, plus att man får en trevlig pratstund på köpet. Rekommenderas varmt om man ska åka med djur eller om man måste flytta husdjuret. Skönt att ha det gjort i alla fall. Han hade inte blivit vaccinerad där vi köpte honom, så vi ska tillbaka om tre veckor. Så himla skönt att ha två små killar igen, livet är tillbaka till det normala!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/10/allt-ar-normalt-igen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.