Morgontrafik

Huuu, trött. Men vad skönt det är ute, inte ett dugg kallt! Beror det kanske på att jag är lite varmare om fötterna än vanligt, eller om sommarvärmen som kvällstidningarna har påstått ska komma från medelhavet?

I går testade jag en alternativ väg till jobbet. SLs reseplanerare sa att bussen skulle ta 25 minuter. Så varför inte, på det sättet var jag i alla fall garanterad sittplats. Men i själva verket tog resan ungefär 50 minuter, de hade visst glömt räkna in morgontrafiken i ekvationen. Nåväl, i dag blir det den gamla beprövade metoden. Med andra ord: Håller mig under jord så länge det går.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/morgontrafik/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.