Att ge eller få

Åhhh vad skönt att det äntligen är fredag! Dagen har verkligen sniglat sig fram och varit hur lång som helst! Och detta trots att jag har haft fullt upp precis varenda minut. Konstigt nog så har det ringt många till jobbet och varit otrevliga och dryga de senaste dagarna. När man jobbar gratis för välgörenhet som jag gör, förväntar i alla fall jag mig att slippa utskällningar och kängor. Men inte då, en del beter sig som femåringar.

De allra flesta sätter in en slant och kräver inget tillbaka, men det fåtal som inte gör det märks så tydligt. De har missat poängen – välgörenhet, de ger något för att hjälpa andra. Inte för att själva få saker eller för att kunna skryta om det. ”Hallå, ursäkta, låt inte din julstress och ångest gå ut över mig, tack! Det är inte mitt fel att du är ute i sista minuten!” Nej, jag säger inte det högt, vi är trevliga och korrekta, men gör inte vad som helst för pengar.

Har inte längtat så mycket efter en helg på hur länge som helst! Och i morgon ska jag och älskaren R hänga lite i stan, käka, gå på bio och fixa den där julklappen som jag inte hittade någonstans förra helgen. Men vad händer i kväll? Hmm. Skulle behöva städa. Skulle behöva handla lite mer. Skulle behöva äta lite popcorn. Förmodligen kommer det nog bara bli lite träning och lite lökande. Återkommer senare!

Popcorn. Om att ge eller få

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/att-ge-eller-fa/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 16, 2011 kl. 19:42
  • Svara

  Jag ger inget till välgörenhet, så jag kan vara hur dryg som helst. 😉 Närå, men folk är bara knäppa!

  Orkar inte leta efter katten, jag är rädd för katter.

  Ha en bra dag i morgon på stan!

   • december 16, 2011 kl. 20:11
   • Svara

   Hahaha, det var faktiskt en bra anledning till att inte leta. Jag erbjuder ändå ingen belöning om man hittar den! 🙂
   Tack, det ska bli kul att se världen!

  • Tantiluradecember 16, 2011 kl. 20:29
  • Svara

  Alltså, jag är rätt envis men den där bilden är för småttig trots nya glökon! 😉

   • december 16, 2011 kl. 20:51
   • Svara

   Jag hade tur och såg den på en gång! Hade jag suttit och stirrat hade det nog varit kört…

    • Tantiluradecember 17, 2011 kl. 11:44
    • Svara

    Jaha! Och när tänker du tala om var kattjäkeln är da’?

     • december 17, 2011 kl. 11:52
     • Svara

     Hahahaha! Ska överväga att skriva om det i kväll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.