Partajet

Jag hade skitkul i går kväll! Klev upp 11.37 med en ganska dunkande huvudvärk. Det blev himla lyckat, alla verkade glada, jag var glad, och det behövdes verkligen! Framåt halvett drog de flesta sig hemåt för att hinna med tåg och annat nödvändigt, men ett par tappra själar stannade till tvåtiden.

Vi hade skitkul, medan R somnade med kalkonhatten i soffan. Jag var uppe en timme till och städade (ja), bäljade vatten och plockade undan så att frukosten skulle bli lättillgänglig. Det konstiga är att han inte är ett dugg bakis, för han kunde knappt knäppa upp skjortan i natt när han vaknade och gick till sängen! Och så blev han sur när jag erbjöd min hjälp, hahaha! Så här såg det ut när jag gick och lade mig. Stolen, ja…

Bästa M gick runt och satte partyhattar på allting innan han gick, på stolarna, blommorna och de små stackars djuren som hänger på väggen… När jag var ute och plockade in ett par saker från balkongen strax före tre såg jag en grön ballong ligga på gatan utanför – den kan inte ha kommit någon annanstans ifrån… Det var inte jag som slängde ut den!

Gråkatten måste vara helt utmattad, han jagade ljuset från discokulan i timtal! Nu är kaffet är precis klart. Ska äta lite frukost, men i övrigt händer det absolut ingenting mer än en långpromenad i dag. Har skitont i ryggen, men det förtjänar jag väl. Sen kanske det blir en tupplur också…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/partajet/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Så glad jag blir att du hade skitkul!!!

  1. Tack Tofflan!

  • Carolin on april 15, 2012 at 14:13
  • Svara

  Tack vännen för en kanonkväll. Mitt huvud idag säger också att jag hade jättekul. Får preppa med kaffe och huvudvärkstabletter. J såg lite mosig ut imorse trots att han inte smakade något på bålen. Vill gärna ha receptet på den.
  Kram

  1. Tack själva för att ni kom! Bålen var ett hopkok av lika delar Bacardi Razz, vodka och passionsfruktsyrup, toppat med sprite och/eller fanta citron till lagom styrka. Tror jag… :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: