Shopping med svärmor

Det blev nästan en heldag i lilla staden med ”svärmor” i dag. Jag hade fått ett par uppdrag av älskaren R, en källsorteringssats från Classe O, och några kullager från Swedol. Kul, verkligen mina favoritaffärer… Allt det övriga vi kikade på var trevligt i alla fall! Vi började med att gå och strosa lite på stan, göra kopior på våra nycklar och kolla i butiker med köksprylar och inredning. Kan lite oroat meddela att väggorden är tillbaka med full kraft inför sommaren. Nu ska det även stå på skålar vad man ska ha i dem. Införskaffade en ballongvisp och stekspade i plast, och svärmor kollade på jeans och tyg.

Sen såg jag en liten skoaffär som inte tillhörde någon kedja, och gick in för att kika på sommarskor. Det första paret jag provade var sjukt sköna och satt helt perfekt, så de fick följa med mig hem. Inget snack om saken! De hade riktigt tjock och skön gummisula, men var ändå så pass snygga att man kan ha dem när man är lite uppklädd, och det är inte helt lätt att hitta något sånt! Det här med snygga skor är skitsvårt när man har så ont i ryggen att man inte kan gå i vad som helst, så jag blev faktiskt riktigt glad åt dessa. De är inte helt platta och tråkiga.

Sandaler, skor med liten kilklack i gummi. Shopping med "svärmor"
Efter vissa problem att hitta ingången till Swedol, och därefter hitta rätt sorts kullager, blev det en snabblunch i bröd med mycket senap. Sen irrade vi runt några varv i mataffären innan vi hittade hemåt igen. Mycket lyckad och trevlig dag, ”svärmor” är perfekt sällskap på sådana små turer, men nu är jag riktigt trött i ryggen. Nycklarna vi fick gjorda passade förresten inte i låsen, varken min eller svärmors. Dåååligt. Nu väntar omkulläggning i soffan en stund…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/shopping-med-svarmor/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 30, 2012 kl. 19:29
  • Svara

  Skit med nycklarna, men snigga skor! (Det var inga foppisar, tack och lov, fast jag visste ju att du har smak, mänska!)Väggord etc är skitfult – kräksvarning! Tänk, för resten, om ordet Kräks fanns. Eller Prutt. Diarré, kanske? Ännu roligare på burkar och skålar! 😆

   • maj 30, 2012 kl. 19:40
   • Svara

   Framför allt sköna, och att de inte såg ut som ”foträta skor” (vilket låter som en svordom) var ren lycka!

   Hahaha, Kräks och Diarré! Jag tror vi skulle ha ganska många affärsidéer om allt annat går åt skogen. Vi tillverkar allt vi tycker är fult, det kommer att sälja som smör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.