Adresslapp

Tänk vilken bra adresslapp att sätta fast på någon som ska ut på krogen, eller en dag som denna! ”Jag är ute i kväll och super. När jag blir full, så var god bind fast denna adresslapp och sänd mig hem. Skulle jag händelsevis vara utan kontanter så skicka mig mot efterkrav. Obs! Skällning undanbedes!” Haha! Och så fyller man självklart i namn och adress.

Jag personligen gillar inte att bli så full, så jag slipper adresslapp. Men man ser ofta en hel del folk som skulle behöva en sån här lapp, särskilt på somrarna när folk är ute mer. Ibland undrar jag hur fasen folk klarar sig hem, och det är väl egentligen ett under att inte fler dör, eller råkar illa ut, när man ser hur det är ställt bland folk på stan nattetid. Jag har i alla fall cyklat i diket mer än en gång när jag har druckit. Och diken är inte lika dödliga som tågspår, vattendrag eller trafik. Så var försiktiga i kväll!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/adresslapp/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariajuni 22, 2012 kl. 21:54
  • Svara

  Hihihihi! Adresslapp slipper jag – åtminstone nu för tiden :). Önskar dig en fortsatt fin helg!

   • juni 23, 2012 kl. 09:31
   • Svara

   Tack detsamma!

  • Tofflanjuni 23, 2012 kl. 16:55
  • Svara

  Jag försökte faktiskt bli full igår på midsommarafton, men jag lyckades inte. Och det känns bra idag!

   • juni 23, 2012 kl. 17:07
   • Svara

   Haha! Ja, dagen efter är man glad! Jag försökte också, men det gick inte alls. Fast då hade jag säkert varit ännu tröttare!

  • Linajuni 25, 2012 kl. 18:33
  • Svara

  Haha den där är så klockren. Hittade den för länge sen 🙂 Tänkte sätta en sån på Magnus i sommar, men än så länge har han hittat hem iaf 🙂

   • juni 25, 2012 kl. 18:51
   • Svara

   Visst är den bra! 🙂 Hahaha, sätt på honom en i förebyggande syfte!

    • Linajuni 25, 2012 kl. 19:50
    • Svara

    Haha ja risken är nog stor att jag kanske får göra det 😉

     • juni 25, 2012 kl. 19:53
     • Svara

     Glöm inte att dokumentera! :mrgreen:

      • Linajuni 25, 2012 kl. 20:22

      Absolut inte 😀 Måste ju prova om det funkar!

      • juni 25, 2012 kl. 20:27

      Haha, sjukt kul!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.