Adresslapp

Tänk vilken bra adresslapp att sätta fast på någon som ska ut på krogen, eller en dag som denna! ”Jag är ute i kväll och super. När jag blir full, så var god bind fast denna adresslapp och sänd mig hem. Skulle jag händelsevis vara utan kontanter så skicka mig mot efterkrav. Obs! Skällning undanbedes!” Haha! Och så fyller man självklart i namn och adress.

Jag personligen gillar inte att bli så full, så jag slipper adresslapp. Men man ser ofta en hel del folk som skulle behöva en sån här lapp, särskilt på somrarna när folk är ute mer. Ibland undrar jag hur fasen folk klarar sig hem, och det är väl egentligen ett under att inte fler dör, eller råkar illa ut, när man ser hur det är ställt bland folk på stan nattetid. Jag har i alla fall cyklat i diket mer än en gång när jag har druckit. Och diken är inte lika dödliga som tågspår, vattendrag eller trafik. Så var försiktiga i kväll!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/adresslapp/

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hihihihi! Adresslapp slipper jag – åtminstone nu för tiden :). Önskar dig en fortsatt fin helg!

  1. Tack detsamma!

 2. Jag försökte faktiskt bli full igår på midsommarafton, men jag lyckades inte. Och det känns bra idag!

  1. Haha! Ja, dagen efter är man glad! Jag försökte också, men det gick inte alls. Fast då hade jag säkert varit ännu tröttare!

 3. Haha den där är så klockren. Hittade den för länge sen 🙂 Tänkte sätta en sån på Magnus i sommar, men än så länge har han hittat hem iaf 🙂

  1. Visst är den bra! 🙂 Hahaha, sätt på honom en i förebyggande syfte!

   1. Haha ja risken är nog stor att jag kanske får göra det 😉

    1. Glöm inte att dokumentera! :mrgreen:

      • Lina on juni 25, 2012 at 20:22

      Absolut inte 😀 Måste ju prova om det funkar!

     1. Haha, sjukt kul!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: