Vår midsommar

Midsommarafton! Nu har det redan blivit frukost (fast jag gick inte upp när systerdottern vaknade klockan sex, utan väntande till sju…) och hårdgos med katten. Den ena, för R slarvade bort den svarta utomhus i går. Tror inte att han kommer in förrän alla har åkt. Så skönt att sova med en, i alla fall!

Framåt lunch blir det jordgubbstårta, resning av fallossymbol i hagen samt dans runt dylik. Jag ska självklart inte dansa, men brukar alltid tjata på att de andra ska göra det. Den lilla grejen vill säkert. Förra året somnade farsan i sin stol, det är inte helt omöjligt att de händer igen. Kul! Sen om vädret håller i sig ska i alla fall jag bada, och så blir det alldeles för mycket mat och snaps. Kommer bli både rund och rund under fötterna.

Ska kolla efter smultron, de borde vara färdiga vid det här laget, och plocka sju sorters blommor. Jag gör det varje år och lägger under kudden, men det händer inget. Ska man röka dem i stället, kanske? Och så ska vi säkert hälsa på hästen och åsnan. Kanske kolla på fåren. Leta sniglar, och klappa alla andra sorters djur. Fascinationen hos treåringen är ungefär lika stor som min. Säger det något om mig eller henne? Hur som helst, glad midsommar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/var-midsommar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jeanette Ståhljuni 22, 2012 kl. 12:25
  • Svara

  Kram & Glad Midsommar!♥

   • juni 22, 2012 kl. 12:33
   • Svara

   Tack detsamma, stor kram!

  • Tofflanjuni 22, 2012 kl. 13:53
  • Svara

  Glad midsommar!!!

   • juni 22, 2012 kl. 13:55
   • Svara

   Tack detsamma, kära Toffla!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.