Tung last

Det var en riktigt lång dag i går, men jag fick i alla fall några av sakerna. Jag hoppas att det inte kan vara meningen att jag ska släpa dator med tillhörande väska, pärm och två stora läroböcker fram och tillbaka varje dag. Självklart bär jag med mig datorn och alla sladdar, men med tanke på att jag måste ha kontorsmaterial, personliga tillhörigheter (som min tablettdoserare), vattenflaska och mellanmål med mig också, blir det alldeles för mycket att släpa på. Böckerna väger bly. Det funkar inte.

Böcker. Tung last.

Stolen var bra, men fungerar inte överhuvudtaget med de bord som står där nu. Jag har ännu inte bestämt om jag ska åka dit i dag, det lutar åt inte. I går gjorde vi nämligen exakt samma sak som vi gjorde dag två på kursen – för åtminstone tionde gången. Dessutom har jag mer ont i dag, och jag håller mig nog hemma så mycket det bara är möjligt tills jag får bordet. Det skulle nog komma på tisdag, en dag när jag aldrig annars har någonting där att göra. Praktiksamordning.

Vi åker nog till lantstället i helgen. Det var några veckor sedan, och det är ju fortfarande inte så kallt att det blir outhärdligt. Dessutom är stugan liten och går fort att värma upp, och med värmefilt och elektrisk värmemadrass blir det till och med riktigt skönt. Har ingen plan där, i alla fall inte jag, men det har jag å andra sidan aldrig. Tabula rasa.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/tung-last/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.