Vill måla

Jag har inte haft ork att måla på evigheter. Har inte skapat något sedan innan skolan började, vilket känns som flera år. Jag har säkerligen fått grå hår på grund av den där skiten, i alla fall. Det senaste jag målade var den här domherren, som mina föräldrar fick någon gång i september. Jag vill så gärna, och jag hade tänkt göra några målningar som julklappar, men jag vet inte när eller om jag ska orka. En helt ledig dag vore skönt.

Domherre akvarell

Jag kanske ska strunta i att planera in något i helgen. Det är ändå sista helgen innan jul, och det är definitivt ingen idé att gå på stan. Alla är upptagna med att ränna runt och panikhandla, eller att dricka glögg och pünta. Jag orkar inte, min stjärna hänger i fönstret, det står några röda ljuslyktor på bordet, och två små tomtar i en hylla. Det får duga.

Bästa M önskar sig en revolver i julklapp, förresten. Det får han inte. Älskaren R önskar sig all makt i världen, fred på jorden och alla pengar som finns. Det får han inte heller, inte av mig i alla fall. Dumma frågor får dumma svar brukar man ju säga, så jag tror inte att jag ska fråga någon mer gång.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/vill-mala/

2 kommentarer

    • piafia on december 14, 2012 at 14:42
    • Svara

    Hmmm…kanske köpa plattan ”Revolver” med Beatles? ”Meeeen du sade ju…?” 🙂

    1. Aha! Bra idé!! Haha, tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: